Webinar / kurs – Rallylydighet

Webinar / kurs – Rallylydighet, onsdag 26.04 kl 18.00

Karen Årseth fra Lykkeboble kurs og trening, og Anette Nordby fra Nose On, holder et webinar med en gjennomgang av nytt regelverk, trekk og film fra samtlige nye øvelser i Rallylydighet.Dette kurset er en kjempefin mulighet til å få info og svar på det vi lurer på vedrørende nye øvelser og nytt regelverk.Pris kr. 300Hva er et webinar og hvordan?Et webinar er kort fortalt en forelesning der foreleseren(e) sender live (videolink) ut til «publikum»/oss.Rent praktisk vises foreleseren(e) på storskjerm i varmebua på Storeval. Den/de ser oss via videolink tilbake og lyden er åpen slik at man kan stille direkte spørsmål når det åpnes for det.Det er i tillegg mulig med skriftlig kommunikasjon under forelesningen.Foreleser(e) kan også vise videoer med utførelse av momenter/tips osv.Kurset er åpent kun for klubbens medlemmer og påmelding via deltager.nohttps://www.deltager.no/event/webinar_-_rallylydighet_26042023