Årsmøte

Ytre Namdal Hundeklubbs årsmøte for 2020 arrangeres onsdag 17. febuar 2021. Møtet blir på Rørvik skole (nyskolen).

1 Godkjenning av møteinnkalling
2 Valg av dirigent/ordstyrer, referent og representanter til å signere protokollen (referatet) og tellekorps
3 Årsmelding
4 Regnskap og budsjett
5 Vedtektsendringer
6 Innkomne saker
7 Behandling av kontingent
8 Valg av styremedlemmer og valgkomite


Vel møtt!

Covid retningslinjer

I forbindelse med covid-19 så stenger vi klubbhytten inntil videre på fellestreningen.
De som ønsker drikke må selv ta det med på treningen.
Fellestreningen reduseres med en time (Kl 18.00 – 19.00). Det blir da med andre ord ingen felles pause.
Når dere kommer på trening så sørg for å holde god avstand til hverandre FØR og UNDER trening.
Jeg har i dag vært i kontakt med en person på koronatelefonen til Nærøysund kommune. Denne personen kjente ikke til noen tilfeller av covid-19 i kommunen.

Er du syk så bli hjemme.

Handsprit er tilgjengelig og navn på de som møter noteres i tilfelle smittesporing.

Vi har et stoooort område å trene på, så muligheten til å holde avstand er der og vi kommer til å dele opp i mindre grupper hvis det blir aktuelt.

Har du spørsmål så ta kontakt med Ronny på mobilnr.: 950 77 446.

Støtte til NKK

Ytre Namdal Hundeklubb ønsker å bidra til å opprettholde Norsk Kennel Klubb. På grunn av hallbygging og oppgradering av treningsområder har klubben begrensede muligheter for å gi økonomisk støtte, men vi har vedtatt å støtte kennelklubben med 5000 kroner. Vi håper samtidig at klubbens medlemmer bidrar til å holde liv i kennelklubben, og støtter innsamlingen på egenhånd. Bidrag kan sendes direkte til NKK via vippsnummer 22557.


Ekstraordinært årsmøte i YNHK


Søndag 10. mai klokken 17.00 i treningshallen på Storeval

Sakliste:
1. Godkjenning av regnskap 2019

2. Godkjenning av budsjett 2020

Vi setter ut stoler i hallen slik at det blir enkelt å følge retningslinjer om nødvendig avstand. Det settes også ut håndsprit, og nødvendige papirer ligger tilgjengelig ved døra. 

Vel møtt! 

Myk start

Ytre Namdal Hundeklubb åpner smått for ny aktivitet etter stenging på grunn av koronavirus. Det arrangeres nå valpekurs og unghundkurs med fire deltakere per kurs.

Vi ønsker alle kursdeltakere velkommen, og minner om at generelle retningsinjer for smittebegrensning selvfølgelig gjelder også på banen!

All aktivitet er stanset

For å unngå smitte mellom klubbens medlemmer er all aktivitet i regi av Ytre Namdal Hundeklubb AVLYST inntil videre. Alle kursene er allerede avsluttet, så dette påvirker hovedsakelig fellestreningene på onsdager, og andre treningssamlinger.

Vi håper alle sammen holder seg friske, og følger rådene fra myndighetene, slik at vi raskest mulig kan komme tilbake til normal aktivitet. Benytt likevel muligheten til å trene hundene deres på egenhånd – i trygge omgivelser, og så gleder vi oss til å se alle sammen igjen når dette er over.

Kurs starter opp igjen

Ytre Namdal Hundeklubb har fulgt med på info fra Mattilsynet, og konkluderer med at med tilrettelegging og forsiktighet er vi klare for å starte kurs igjen! Fra og med mandag starter valpekurs, unghundkurs (tirsdager) og rallylydighetkurs (torsdager). Fellestreningene starter også som normalt på onsdager. Hvis det er noen som ikke føler seg komfortable med å starte på kurs igjen, på grunn av frykt for smitte, kan dere ta kontakt med instruktøren på det aktuelle kurset. Da skal vi sørge for at dere får reservert plass på et senere kurs, eller pengene deres tilbake.

Nå håper vi at alle hundeeiere viser hensyn, og unngår at hundene får hilse og ellers komme i nærkontakt med hverandre. Vær flinke til å lufte hundene deres før dere kommer til treningsområdet, og HUSK å plukke opp etter hunden om den skulle gjøre fra seg på området (Dette gjelder hele året, men nå er vi ekstra nøye!).

Vi gleder oss til å se dere (og hundene deres 😍😂) igjen 😁