Kurs i lydighet

Hundeklubben har planer om å arrangere kurs i lydighet😀


Kurset blir å gå over 5 kvelder på følgende datoer fra kl 18 til kl 20:29. mai, teori UTEN hund i varmeboden. 30. mai, trening med hund. 1. juni, trening med hund. 6. juni, trening med hund. 8. juni, trening med hund.
Dette kurset retter seg mot NKK (Norsk Kennel Klubb) sine regler for lydighet i klasse 1 og 2. (når vi arrangerer klubb cup er det klasse 1 vi konkurrerer i når det gjelder lydighet). Det er mange øvelser i disse to klassene, så fører må selv velge seg ut noen få øvelser som fører vil trene på under kurset.Er du litt nysgjerrig på øvelsene i lydighet klasse 1 og 2, så finner du info om dette på NKK sine nettsider.
Antall ekvipasjer ( ekvipasje=fører og hund) på kurset er 8 stk.
Det blir åpnet for påmelding på hundeklubben sin facebook side 1. mai og da kommer det mer informasjon om kurset.
Instruktør:Rune Solberg, godkjent NKK instruktør trinn2 i lydighet og bruks.

Lissy utfører en øvelse i lydighet klasse 1 «Fremadsending med stå» også kalt «Ruta». Her på vei inn i ruta.

Mira utfører en øvelse i lydighet klasse 1 «Hopp over hinder».